fredag 20 februari 2015

2015 hittills....

Har insett att jag blivit jävligt oinspirerad till att ens försöka göra musik på sistone. Det finns liksom inget som inspirerar längre.... Blev ju inte bättre av att den personen man kunde bolla lite idéer o annat med har flyttat sin studio in till stan. Jävligt synd och tråkigt. Anledningen tänker jag inte gå in på men önskar det var tvärtom...
Har även blivit lite utav en ensamvarg och har inte nån större lust att va social med någon i byggnaden. 
Jag låser dörren om mig vilket jag aldrig gjorde förut utan lämnade den alltid lite på glänt eller hade den öppen helt för att jag tyckte om när folk kom förbi och hängde. Men det var längesen nu. 
Känner att jag inte har nåt gemensamt intresse musikaliskt med någon längre. Inget som får mig att känna: Wow jobbar den personen med detta. Damn!! I gotta step my game up!!
Den känslan har jag inte haft på länge. Och ibland så tvivlar jag på att jag nånsin kommer få den tilllbaka.
Jag skulle jättegärna vilja hitta nåt annat ställe att ha studion men det är inte det enklaste att hitta nåt nytt. 
Vill bara komma härifrån.....


onsdag 4 februari 2015

P3 Osignat

På söndagen den 8:e Februari blir min låt -I'm my own lucky star- spelad i P3 Musikguiden's program Osignat.
Jävligt kul att jag fick med den. Den kom väl med som nån slags utmanare till att ta sig in på topp 10 listan. Så vi får se hur det går. Har inga större förväntningar på att slå mig in där då det antagligen skulle kräva att typ alla mina fb vänner skulle gå in och rösta vilket är högst osannolikt. Bara jag inte står där med 0 röster så är jag nöjd. 
Man kan iaf börja rösta på lördagen den 7:e februari och jag kommer länka till det då.

Vad händer annars då..??

Massa projekt på gång, bl.a med Project Zero. 
Sen ska jag ev gästa en producent/rappare från falun med musik och rap. Just ja, måste skicka beatet jag gjort till honom också. Det har jag glömt bort.

Pz// Kid Jesus