onsdag 30 juli 2014

Onsdag: Spättans dag

Idag vid lunchtid var det spättans dag på Dalaflyget. Och självklart var jag dit och åt. Typ det enda jag pratar om ibland, haha! Nejdå, men onsdagar är fint för jag tycker om panerad spättafilé. 
Tyvärr serverades inte stekt potatis den här gången vilket var lite utav en besvikelse. För jag älskar stekt potatis, eller iaf Dalaflygets för den påminner om den man fick när man gick på högstadiet i Säter. 
Efter det blev det nån timmes vila innan jag drog iväg på äventyr med cykeln. Jag utforskade Borlänges cykelvägar lite grann så det blev en tripp in mot stan sen  förbi kupolen och sen mot rondellen innan Skräddarbacken. Där fortsatte jag mot Järpbo och sen vidare över Tunaåstrand mot Romme. Allt som allt så var det en nice tur. 
Var även upp till Bergebo nu på kvällskvisten. Älskar den utsikten. Tyvärr har nån varit och skräpat ner alldeles vid bänken där man kan sitta. Jävligt synd tycker jag. Förstöra för oss andra liksom....
Aja, det var min onsdag det. Ha det gött!

Grattis till Fredric som fyller 23 idag också!!! :D


/ Billy the Kid Jesus




måndag 28 juli 2014

Kid Jesus Vlog - Filmtips

Tjena!
Här kommer månadens videoblogg. Blir lite filmtips.

/Kid Jesus


Kid Jesus Vlog - Filmtips

söndag 27 juli 2014

Riksväg 70 på P4 Radio Dalarna

Imorgon(måndag 28e Juli)ska jag upp och prata i radion om mitt projekt Riksväg 70. Kommer även att spela upp mitt senaste verk Förr eller senare exploderar jag. 
Så kör igång din radio 11:30 och lyssna, ratta in 101,3. 

Måste även göra en videoblogg innan månadens slut så ska fixa det imorgon också. 

Annars så gör jag inte så mycket just nu. Försökte göra lite musik igår och spela in lite men det gick inte bra så la ner det. 
Skulle behöva nån slags liten roadtrip som den jag gjorde till Rättvik och fick lite inspiration från Vidablick. 
Så om nån har nåt tips på nån cool plats ni tycker jag ska besöka så kommentera gärna nedanför. 

Nu blir det soffhäng och chilla stenhårt. 

Tjarå!

/Riksväg 70


Just ja det regnar ute. Skönt!


onsdag 23 juli 2014

Ny låt: Riksväg 70 - Förr eller senare exploderar jag

Dags för nytt låtsläpp från Riksväg 70. Var ute i skogen och promenerade idag så passade på att kicka denna låten lite snabbt.

Riksväg 70 - Förr eller senare så exploderar jag


/Riksväg 70


Riksväg 70 - Förr eller senare exploderar jag

Nytt låtsläpp..

Sitter på en låt som jag jättegärna skulle vilja göra en video till. Men det finns ingen tid över till det så lägger upp den ändå senare idag. 
Annars blir det lite lunch idag på Dalaflyget. Det är onsdag idag och då är det panerad spättafilé som gäller vilket jag gott och pratat om i två veckor att jag ska äta. 
Hade dock varit trevligt med lite sällskap men ingen verkar ha tid så får bli att äta själv. Om jag inte dra dit idag så måste jag vänta i ytterligare 3 veckor tills jag är ledig en onsdag och det orkar jag inte. 

Annars så har jag varit iväg och besökt en eventuellt ny arbetsplats som personlig assistent. Ska gå några introdagar i slutet på augusti och sen får jag se vad brukaren tycker, om den vill anställa mig. 

Har väl hänt lite annat i mitt liv också som är lite mindre roliga. :( Men det är bara att kämpa på hur tufft det än är. 
Tiden läker alla sår eller vad man säger?
Men det här såret kommer aldrig läka....
Utan det får jag bära med mig för resten av mitt liv. 
Min hjärna säger att jag har gjort rätt. Men mitt hjärta säger att jag är en idiot och att det här är inte sån person jag är eller vill vara. 
Men allt har varit så svårt på sistone. Så om du kanske läser det här så... Ja, du vet...........
Men det är löst nu. 

Det kommer aldrig finnas nån som du. <3


/J

onsdag 16 juli 2014

Transformers 4

Så jag var på bio med Robin och Fredric i igår och kollade på Transformers. Den var nice. Lite nya robotar och grejer. Själva storyn och sånt kanske inte var den bästa och den skulle lätt kunna va något kortare. Kände ibland att det var för mycket pang pang scener. 
Jag gillar ju när robotarna förvandlas och sånt. För mig var det höjdpunkterna. Typ när Optimus Prime förvandlade sig. OMG! Då fick man gåshud vill jag lova. Han är ju lite utav min favorit i Autoboterna. 
Men riktigt grymt att få se Dinobots i mixen!!
 Men som sagt i det stora hela var filmen nice och får en stark 3 av 5 möjliga. 
Just det! Vi såg filmen i 3D vilket var helt onödigt. Det tillförde inte nånting förutom mörkare bild och att alla snabba rörelser typ hackar. Iaf för mig.... 
Så om du ska gå så rekommenderar jag att du ser den i 2D istället. 
Och vill du ha sällskap så hakar jag gärna på för jag vill också se den i 2D och slippa sitta och störa mig på de saker jag nyss nämnde angående 3D. 
Sen att det sitter folk framför en och sträcker upp händerna i luften utan hänsyn till oss bakom är ett annat inlägg. 

Tja/Kiddan


måndag 14 juli 2014

Bio: Förr eller senare exploderar jag

Igår(söndag)fick jag äntligen se Förr eller senare exploderar jag. 
Den var så underbart bra. Och ja, tårarna rann. Den rekommenderas varmt. 
Nu återstår att se nya Transformers-filmen. Träffade en gammal polare sen gymnasietiden som hade sett den och sa att den inte var så jättebra. Så vi får se vad jag tycker om den. 
Fast jag blir nöjd bara jag får se lite robotar som förvandlas och grejer haha!

//Billy the Kid Jesus




Min lilla roadtrip..

Jag var ju som sagt på en mini-roadtrip i lördags. Kände att jag vill åka iväg nånstans bara och hämta lite kraft och inspiration inför kvällens inspelning. 
Tänkte först åka åt falu-hållet men när jag frågade min magic 8 ball som jag har på luren så sa den nej. Så jag fortsatte att åka rakt fram mot Leksand. Tänkte stanna där men kom att tänka på den där utsiktsplatsen i Rättvik så åkte dit. Jag har varit där förut men det tig ändå lite tid innan jag hittade det. 
Det var riktigt fint där och jag kunde lätt stanna där en längre stund om jag inte skulle tillbaka till studion och arbeta. 
Men jag behövde den lilla resan. Det var skönt att komma iväg lite. 
Man har mycket tid att fundera på saker och ting när man är ute på vägen. 

Trevlig måndag/ Riksväg 70


söndag 13 juli 2014

Helgens låt..

Blev grymt nöjd med helgens inspelning och känner att jag skulle vilja göra en video till den. Så får se när jag lägger upp den. 
Det här kommer nog antagligen bli mitt första officiella videosläpp som Riksväg 70. 

/Riksväg 70


lördag 12 juli 2014

Planer för lördagen..

Har bestämt mig för att försöka mig på en #RyanLeslie. Får se hur det går... Har lite idéer men inget konkret. Kanske blir det kattskit av allt, men det struntar jag i. 
Blev ju ingen bio för mig så jag låser in mig i studion istället och bakar ihop en låt. 
Gissa om min spotifylista hittade rätt idag rent känslomässigt. Trodde inte det var sant. Den radade upp låt på låt som exakt beskrev mina känslor just då. Så sjukt haha. :p 

Iaf, på söndag kanske jag lägger ut nåt nytt. 

// Riksväg 70 



onsdag 9 juli 2014

Snart helg...


Snart är det helg, och då är det inspelning och bio som gäller. Jag kommer antagligen inte se "Förr eller senare exploderar jag". För ingen vill(läs ingen tjej). 
Så det blir väl nya Transformers istället, vilket är helt ok. 
Annars blir det att dona i studion. Har några tracks som har potential men jag får se. Är lite sugen på att dra en #RyanLeslie annars. Men det visar sig. 
Nu ikväll blire iaf att slå på en film. Det står mellan dessa tre. 
Tror det blir den i mitten, Pensionat Oskar. 
Har fått låna några filmer av en arbetskollega så det har blivit en film varje kväll sen 5 dagar tillbaka. 
Bara guldfilmer hittills också. :D
Men nu ska jag fixa lite matäta. #pytt 

Pz/ Billy The Kid Jesus 

måndag 7 juli 2014

Min lediga dag..

Idag(måndag)har jag en ledig dag. Riktigt skönt och välbehövd. Ska åka och hämta min andra studiomonitor eftersom jam.se lyckades strula till allt så jag bara fick tillbaka en förra gången. Har typ tagit 1,5 månad hehe. Så ska installera dom på station 2. Tänkte även passa på att stanna förbi vid min gamla arbetsplats och hälsa på mina gamla kollegor. Saknar dom faktiskt.
Sen blir det även en cykeltur då vädret är riktigt fint idag. 
Och framåt kvällen blir det att kika på nån film. 

Och ni får inte glömma att jag och F The Rex ska va med o prata i P4 Dalarna imorgon(tisdag)så ratta in er på 101,3 och lyssna. Vet inte exakta tiden men vi ska va där innan 11:30 så det blir kanske runt 12:00? Bäst ni har radion på från 11:30 för säkerhets skull. ;)

/Billy The Kid Jesus