tisdag 25 juni 2013

Kid Vlog - bakom kulisserna på inspelningen av Hopplöst (Fredric Hallgren)

Hej alla!!

Äntligen dags för en ny videoblogg, och den här gången så får ni följa med bakom kulisserna när vi spelade in musikvideon till Fredric Hallgren's (F The Rex) låt Hopplöst.

Lägger med musikvideon under.. Filmad och redigerad av mig. Story skriven av Fredric. KOLLA!!!

Ha det fint!! / Kid Jesus


Kid Vlog - bakom kulisserna på inspelningen av hopplöst




F The Rex - Hopplöst

söndag 23 juni 2013

Hej!!

Jag har varit riktigt dålig på att blogga nu på ett tag. Men ska försöka göra en videoblogg nästa vecka. Så håll utkik!!!
Midsommar har varit lugnt. Har bara tagit det lugnt. Var ut till en fest och sa hej till en polare som numera bor i Norge så det var kul att träffa han lite snabbt.
Låtskrivandet går grymt segt då jag inte haft inspiration alls att ens försöka. Jag hoppas verkligen att jag hittar den snart.
Har mest blivit en massa filmtittande vilket jag gör ändå 80% av min lediga tid. Inte bra, men jag älskar film så vad ska man göra.
En annan grej som jag heller inte gjort är att grilla. JAG VET!!! Jag måste vara den ända som inte gjort det än här i Dalarna. Men det blir snart förhoppningsvis.
Annars så funderar jag lite på bloggtävlingen. Kommer bli en vanlig tävling där jag lottar ut nånting. Men får se vad.
Ha det fint alla och simma lugnt.

Pz/Kid Jesus

torsdag 6 juni 2013

Tjenare!!

Hej alla!
Hur e läget?
Här är det helt ok. Ligger i soffan och lyssnar på musik. I mina nya högtalare som anlände i onsdags.
Jag har planerat att ha en ny bloggtävling nån gång i slutet på augusti. Men om det blir en låttävling eller en vanlig tävling har jag inte bestämt än. Ska ta mig en funderare.
Under sommaren tänkte jag försöka jobba på eget material. Har inte haft inspiration på ett tag men det kommer förhoppningsvis. Vill inte tvinga fram nåt, det får ta den tid det tar liksom.
Funderar även på att spela in en ny coverlåt men vet inte vilken. Kanske nån som har nåt tips. Lämna det i kommentarfältet. :)

Ha det fint alla!

//Kid Jesus